NaKilo - trgovina brez embalaže

S poudarkom na preprostosti, povezovanju, prijaznosti in srčnosti, ustvarjamo prostor, kjer lahko domači proizvajalci  ponudijo svoje pridelke, stranke uživajo v kakovostnih in skrbno pripravljenih izdelkih ter prostor, kjer se skupnost krepi.

Krepimo, Povezujemo, Spodbujamo

Krepimo mrežo proizvajalcev, ki svoje pridelke predelujejo z vsem srcem in skrbnostjo. Ti skrbijo za edinstveno ponudbo.  Povezujemo prijazne ljudi, ki delijo strast do tako pridelanih izdelkov. Ti pomagajo ustvarjati prijeten vrvež, prijazen prostor za skupnost ter medsebojno podporo. Spodbujamo srčnost in spoštovanje ter gradimo dolgoročne in zaupanja vredne odnose. Z osebno in prijazno storitvijo se trudimo ustvarjati vzdušje, kjer se stranke in zaposleni počutijo dobrodošle, cenjene in del skupnosti.

Posebna izkušnja

Pri nas občutite nakupovanje kot posebno izkušnjo! Takšno, malo drugačno.

Prijetno, sproščujoče in predvsem navdihujoče. Nakupovanje, s katerim se trudimo, da ne povzročamo dodatnih odpadkov.

Pri nas izbiramo, nasipamo in tehtamo. Prijetno klepetamo, izmenjamo mnenja.

Kako se nakupuje pri nas?

Doma si izberete prazne posodice, vrečke in kozarce.

Prinesite jih s seboj v trgovino in jih stehtate. Nato jih napolnite s svojimi najljubšimi izdelki in polne ponovno stehtate. Se oglasite na blagajni in izbrano blago plačate.

Trgovina brez embalaže: NaKilo

S trgovino Na kilo upravlja Kmetijsko gozdarska zadruga Gozd Bled, ki s tem krepi mrežo lokalnih proizvajalcev. Kot je pojasnila Urša Višak iz KGZ Gozd Bled, je koncept trgovine predvsem povezovanje domačih dobaviteljev in prodaja izdelkov brez plastične embalaže.
K nam lahko pridete z vrečkami, praznimi kozarčki in plastičnimi posodicami za večkratno uporabo, stehtate prazno embalažo, jo napolnite in ponovno stehtate,” je opisala način nakupovanja izdelkov brez embalaže in zagotovila, da bodo kupcem v pomoč tudi prodajalke. Prav tako bo kupcem tudi v trgovini omogočen nakup embalaže, tako bodo lahko nakupovali tudi tisti, ki se bodo v trgovini, ki je na dobro obiskani lokaciji, ustavili mimogrede.

Blejski sir

Bled … stoletja znan in priljubljen zaradi lege v prelepi naravi in klimi, kamor se gostje, ko so ga enkrat obiskali, vedno radi vračajo.

Otok s cerkvico, grad nad jezerom, po katerem drsijo blejske pletne – podoba raja, kakor se je kazala ljudem že v Prešernovih časih, še danes vabi in začara vsakogar, ki ga pot zanese v naš kraj.

Današnji popotnik pa ne išče le klopice ob jezeru, s katere bo pogled na blejske lepote nahranil njegovo utrujeno dušo. Sodobni obiskovalec se razveseli tudi dobrot, ki zaznamujejo njegov spomin na obiskani kraj. Rad odpre svojo malho in odnese okus kraja tudi domov in ga, skupaj z zanimivimi zgodbami, podeli s svojimi domačimi.

Zato smo zanj pripravili  “Blejski sir”.

Več o Blejskem siru

Kontakt

Trgovina NaKilo
Ljubljanska cesta 15a Bled
(Tržnica Bled)

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka od 9. ure do 17. ure
Ob sobotah od 8. ure do 12. ure
Ob nedeljah in praznikih je trgovina zaprta

Kontakt

e-pošta: nakilo@gozd-bled.si
tel: 070 435 915